Αντικαταβολή / Μετρητά:

Πληρώνετε κατά την παράδοση της παραγγελίας σας. Στη διαδικασία αγοράς προϊόντος εμφανίζεται αναλυτικά το κόστος αντικαταβολής αν υπάρχει. Για παραλαβές από το κατάστημα δεν υπάρχει χρέωση αντικαταβολής/ Μετρητά . Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλη την Ελλάδα.

Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας (Visa, Mastercard κά): Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω της χρεωστικής σας κάρτα (εφόσον ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής υποστηρίζεται από τα προϊόντα έχετε επιλέξει να παραγγείλετε). Όλες οι συναλλαγές γίνονται σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον που παρέχει το σύστημα πληρωμών της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, και οι πληρωμές με κάρτα πραγματοποιούνται με τα πιο σύγχρονα διεθνή πρωτόκολλα ασφαλείας και κρυπτογράφησης των συναλλαγών. Η πληρωμή μεταφέρεται κατευθείαν στον τραπεζικό λογαριασμό του αντίστοιχου προμηθευτή χωρίς άλλη επιβάρυνση για τον αγοραστή και χωρίς άλλους ενδιάμεσους.

Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα της συνολικής αξίας της παραγγελίας σας κατευθείαν στον τραπεζικό λογαριασμό μας (εφόσον ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής υποστηρίζεται από τα προϊόντα έχετε επιλέξει να παραγγείλετε), μέσω e-banking ή κατάθεση σε κατάστημα τράπεζας. Στην περίπτωση αυτή η παραγγελία αποστέλλεται, αφού πρώτα επιβεβαιώσουμε την πληρωμή /τραπεζική μεταφορά του πελάτη.


Λογαριασμός

Κατάθεση σε τράπεζα
Τράπεζα Πειραιώς
Δικαιούχος Αλεξάνδρα Κωνσταντινίδου
IBAN GR 9301710530006053138750513

Εθνική Τράπεζα
Δικαιούχος Αλεξάνδρα Κωνσταντινίδου
IBAN GR4101101930000019300640687

Στην αιτιολογία κατάθεσης παρακαλούμε γράψτε τον αριθμό παραγγελίας σας.

Πληρωμή στο φυσικό κατάστημα:

Επιλέγετε ”Πληρωμή στο κατάστημα“, μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε εσείς την παραγγελία σας από το φυσικό κατάστημα μας.
Υπάρχει η δυνατότητα για πληρωμή με μετρητά ή κάρτα.

Εναλλακτικά γράψτε το, με μήνυμα στην παραγγελία σας.
Στην παραλαβή από το κατάστημα μεταφορικά έξοδα δεν ισχύουν και θα πληρώσετε μόνο την αξία των προϊόντων και το ΦΠΑ τους.

Στην περίπτωση ηλεκτρονικής παραγγελίας και επιλογής ”παραλαβή από το κατάστημα” ο πελάτης έχει 2 εργάσιμες ημέρες περιθώριο να έρθει στο κατάστημα να παραλάβει την παραγγελία του ενώ έχει ενημερωθεί από εμάς για την παραλαβή του.

Μετά το πέρας των 2 ημερών η παραγγελία διαγράφεται αυτόματα (χωρίς προειδοποίηση) και το προϊόν αποδεσμεύεται.