Αλεξάνδρα Κωνσταντινίδου

About us

 - Discover your true beauty -

Η Absolut Beauty είναι μία Ελληνική εμπορική εταιρεία που αντιπροσωπεύει διεθνή brands στον τομέα της αισθητικής ιατρικής και των καλλυντικών, με προϊόντα πιστοποιημένα από Ελληνικούς και ευρωπαϊκούς φορείς με κριτήρια πάντα την ποιότητα τους. Στόχος της είναι να κάνει την γυναίκα κάθε ηλικίας να περιποιείται το πρόσωπο και το σώμα της με σκοπό να το διατηρεί υγιές, όμορφο και νεανικό.

Κύριο αντικείμενο της επιχείρησης είναι το χονδρικό και λιανικό εμπόριο καλλυντικών τόσο στην Ελλάδα, την Ευρώπη όσο και τον κόσμο.
Η ιδρύτρια της εταιρείας Αλεξάνδρα Κωνσταντινίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Σπούδασε Αισθητική και Κοσμετολογία , Εναλλακτικές Θεραπείες, Κινέζικη Ιατρική και Ομοιοπαθητική. Μετά από αρκετά χρόνια προϋπηρεσίας στον χώρο της ομορφιάς σε μεγάλα κέντρα αισθητικής και spa όπως στο Astir Palace, Arion Luxury Collection, εκπαιδεύσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έγινε εκπαιδεύτρια στον τομέα της αισθητικής.

“Η ένταξη μου στο χώρο της αισθητικής ήταν πάντα το όνειρο μου. Θαύμαζα ήδη από πολύ νεαρή ηλικία, πως μια γυναίκα μπορεί να πειραματιστεί με την ομορφιά της παίζοντας με χρώματα, δοκιμάζοντας κρέμες, τονίζοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της, βελτιώνοντας τις ατέλειες της. Η αγάπη μου αυτή για την αισθητική και την ομορφιά ήταν ο λόγος που με οδήγησε στην απόφαση να ασχοληθώ επαγγελματικά με τον τομέα της αισθητικής και της κοσμετολογίας. Για πολλά χρόνια συνεργάστηκα με ινστιτούτα αισθητικής και Κέντρα ομορφιάς, ώσπου το 2019, η ανάγκη μου να αποκτήσω τη δική μου φωνή στο χώρο της ομορφιάς με οδήγησε μετά από σκληρή προετοιμασία και δουλειά στην ίδρυση της Absolut Beauty. Στα πλαίσια της εταιρείας μου αποφάσισα να συνδυάσω τους σημαντικότερους παράγοντες που για μένα καθιστούν ένα προϊόν απαραίτητο για κάθε γυναίκα που αγαπά την προσωπική φροντίδα: ποιότητα, οικολογία και προσιτές τιμές. Η φροντίδα στην ποιότητα των πρώτων υλών αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της αποτελεσματικότητας ενός προϊόντος. Η χρήση οικολογικών υλικών βασισμένων στην δύναμη της φύσης με σκοπό
την συμβολή στην προστασία του περιβάλλοντος αποτελούσε πάντα πρωταρχικό μου μέλημά. Και όλα αυτά σε μια οικονομική βάση προσιτή σε όλους μας!”

Follow us

WORDS ABOUT US

Our Team

Convallis ullamcorper aliquet ultrices orci cum vestibulum lobortis erat.

Mark Jance

CEO / FOUNDER

Aviana Plummer

CEO / FOUNDER

Braydon Wilkerson

CEO / FOUNDER

Kristin Watson

CEO / FOUNDER
DEVELOPED BY XTEMOS STUDIO @ 2021.

We work through every aspect at the planning

2010
FOUNDING YEAR
2000
HAPPY COSTUMERS
190
COMPANY WORK WITH US
2
OFFICES
21
TEAM MEMBERS
750
PROJECTS COMPLETED
Αναπαραγωγή Βίντεο

Our company history and facts

I should be incapable of drawing a single stroke at the present moment; and yet I feel that I never was a greater artist than now.

Αναπαραγωγή Βίντεο

Design & development process demonstration

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul,like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart.